Skip to main content

Ad-Hoc beveiliging

professionele horecabeveiliging is van groot belang om een veilige en gastvrije omgeving te waarborgen voor zowel uw gasten als uw medewerkers

Snelheid, kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

Een inbraak, een ramkraak, een brand of een calamiteit: het komt altijd onverwacht. Nadat de hulpdiensten vertrokken zijn blijft u, vaak letterlijk, met de schade zitten. Het interventie team van C-SEC Security is snel ter plaatse voor het afzetten, beveiligen en bewaken van uw pand of bedrijfsterrein, het op afstand houden van publiek en pers en het bewaken van goederen. Daarmee speelt het interventie team een essentiële rol in uw crisismanagement.

In elk geval zijn wij bereid u de geschikte oplossing te bieden en zorgen wij ervoor dat u de veiligheid ervaart in elke situatie. Wij beveiligen uw pand, woning of u persoonlijk. Vooraf bespreken wij alle mogelijke veiligheidsrisico’s met u en stellen wij gezamenlijk met u een plan op.

Partner in beveiliging noemen we onszelf. Wij leveren veiligheid. Door heel het land. Dat willen we goed doen, wat alleen mogelijk is als wij op dezelfde lijn zitten als onze klanten. Goed overleg vooraf is dan ook een absolute voorwaarde om goed werk te leveren en u een veilig gevoel te bezorgen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!