Skip to main content

Horeca beveiliging

professionele horecabeveiliging is van groot belang om een veilige en gastvrije omgeving te waarborgen voor zowel uw gasten als uw medewerkers

Professionele beveiliger voor uw deur

Een horeca beveiliger waarborgt de veiligheid van gasten en werknemers. Het is een belangrijke taak om elke gast onbezorgd te laten genieten in de horeca. Onder horeca worden discotheken, cafés, restaurants, barren en nachtclubs verstaan. Horeca beveiligers zorgen ervoor dat de huisregels nageleefd worden en dat zowel bezoekers als personeel een gezellige en veilige avond hebben. Daarnaast is een horeca beveiliger gastvrij en een aanspreekpunt voor bezoekers.

De horeca beveiliger staat ook wel bekend als portier of uitsmijter. Hij bepaalt welke gasten mogen blijven in de horeca gelegenheid, maar houdt ook toezicht of de gasten zich houden aan de huisregels. Uiteraard handelt een beveiliger altijd accuraat en schakelt eventueel wanneer nodig politie in. Naast deze werkzaamheden is de beveiliger in de horeca ook een visitekaartje voor klanten. De portier is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Een klantvriendelijke en servicegerichte houding is zeker een vereiste. Daarom zien beveiligers in de horeca er altijd representatief uit en zullen elke gast met een glimlach verwelkomen.
Wilt u een horecabeveiliger inhuren? Onze beveiligers handelen altijd volgens de veiligheidseisen die gelden voor uw horecagelegenheid. Naast beveiliging beschikken zij over een BHV en/of EHBO diploma. Door jarenlange ervaring heeft onze beveiliging snel door wanneer een situatie potentieel kan escaleren en kan er snel opgetreden worden om dit te voorkomen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!