Skip to main content

Kwaliteit

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere in het leven geroepen zodat wij een continu proces waarborgen dat zorgt voor kwaliteitsverbetering. De zorg voor u als de opdrachtgever dient hierbij als de primaire input.

Onze kernwaarden

Waar gastvrijheid en veiligheid elkaar ontmoeten

Al meer dan 10 jaar lang heeft C-SEC Beveiliging de visie: het neerzetten van betere beveiliger die opdrachtgevers compleet ondersteunt. Die visie is enorm waardevol en hanteren wij nog steeds. De bijpassende missie hiervan gaat als volgt: “Het creëren van een veiligere samenleving door het leveren van vakbekwame en professionele mensen.” Deze missie en visie hebben keer op keer invloed op de manier waarop wij te werk gaan.

Non-stop toezicht

24/7 ALERT

Bij het inhuren van een externe professional zoals een beveiliger, wil je uiteraard een partner waar je op kunt vertrouwen. Daarom zijn onze professionals altijd gecertificeerd in hun vak én kun je erop vertrouwen dat ze jaren ervaring in het vak hebben.

Zoek je een beveiliger voor een langere periode? Dan zorgen we ervoor dat we steeds dezelfde persoon bij u opstellen. Zo heeft u niet elke dag iemand nieuws aan de deur, wel zo fijn.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!