Skip to main content

Opleidingen

Onze basisopleiding voor beveiligers is ontworpen om een stevig fundament te leggen voor aspirant-beveiligers. De cursus behandelt essentiële onderwerpen zoals beveiligingsprocedures, conflictbeheersing, communicatievaardigheden en meer. Na voltooiing ontvangen de deelnemers een erkend certificaat op niveau 2, wat de toegang tot diverse beveiligingsfuncties vergemakkelijkt.

Waarom kiezen voor onze opleidingen?

  • Erkende Kwaliteit: Onze opleidingen zijn in samenwerking met VBOT, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen in de branche. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen deelnemers een erkend certificaat dat hun bekwaamheid bevestigt.
  • Praktijkgericht: Wij geloven in hands-on training en integreren praktijkoefeningen in onze opleidingen. Dit stelt deelnemers in staat om de verworven kennis direct toe te passen in real-life situaties.
  • Carrièremogelijkheden: Onze opleidingen openen de deur naar diverse carrièremogelijkheden in de beveiligingssector. Van evenementenbeveiliging tot objectbeveiliging, onze afgestudeerden zijn goed voorbereid op een breed scala aan functies.

Opleidingsformulier

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!