Skip to main content

Ons verhaal

Uw wensen zetten wij om in een veilig gevoel

Alerting Today for a Better Tomorrow.

C-SEC Security heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een gespecialiseerd en landelijk actief beveiligingsbedrijf. Het beveiligen van kroegen en restaurants behoort tot onze standaard werkzaamheden. Daarnaast zijn wij inmiddels dé beveiliger van diverse prominente evenementenbureaus voor grote festivals. Betrouwbaarheid staat bij ons altijd voorop. Wij doen wat we zeggen en komen simpelweg onze afspraken na.

Wanneer u nou alleen een beveiliger nodig heeft of beschikt over een beveiligingsvraagstuk, wij staan altijd direct voor u klaar. C-SEC Security heeft namelijk jarenlange ervaring in verschillende beveiligingsdiensten door heel het land. Van mobiele surveillance tot objectbeveiliging en van alarmopvolging tot camerabewaking. Het maakt bij ons niet uit of het nu gaat om de veiligheid van uw gebouw, terrein, medewerkers, gasten of iets heel anders, wij hebben de juiste oplossing voor uw beveiligingsprobleem. Dit kunnen wij realiseren omdat wij altijd inspelen op veranderingen in de veiligheidswereld en wij werken met de nieuwste technieken.

Een betrouwbare beveiliger inhuren voor uw festivals of andere events

Grote aantallen bezoekers die bij elkaar komen. Het inhuren van evenementenbeveiliging zorgt voor de veiligheid van uw gasten. Of het nu om een theatervoorstelling een concert, dance event, congres of een sportwedstrijd gaat; als organisator heeft u een grote verantwoordelijkheid. U doet er alles aan om uw bezoekers de dag van hun leven te bezorgen. Wij begrijpen dat het organiseren van een succesvol evenement niet alleen draait om het creëren van een gedenkwaardige ervaring, maar ook om de veiligheid en het welzijn van uw gasten.

Gediplomeerde beveiligers

Om ervoor te zorgen dat wij alleen maar beveiliging van hoge kwaliteit aanbieden, werken wij uitsluitend met gediplomeerde en goed opgeleide beveiligers. Daarnaast worden onze beveiligers non-stop getraind op calamiteiten, hospitality, de-escalatie en profiling. Hierdoor weten zij in elke situatie precies wat ze moeten doen. Als laatste is de visie van C-SEC Security om vanuit een klantvriendelijke en transparante manier te werk te gaan.

Professioneel beveiligen

Met C-SEC Security kiest u voor een beveiligingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat voor security in Den Haag en omgeving. Door korte communicatielijnen, gecertificeerde beveiligingsbeambten en professionele bedrijfsmiddelen staan wij voor het leveren van veiligheid en vertrouwen. Verkrijgt u graag een beveiligingsadvies voor uw situatie? Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime kennis opgebouwd met beveiligen. Met een luisterend oor zullen wij u voorzien van een passend beveiligingsadvies.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!